Wit - Logictrade - PNG - Kleur - Highres

 

 

We hebben slecht overzicht in onze orders en resultaten.
Onze verschillende software systemen kosten onnodig veel extra tijd.
We moeten meerdere keren dezelfde gegevens invoeren voor één order.
We houden iedere klant handmatig op de hoogte over de status van de bestelling.
We maken onnodige fouten in offertes, omdat deze niet overeenkomen met de data van de leveranciers.
De administratie is een uitdaging met al het papierwerk.

Mockup2-2

 

Onze oplossing

 

LogicTrade biedt dé oplossing om de efficiëntie in jullie organisatie te optimaliseren. Tijdrovende administratieve taken vereenvoudigt LogicTrade met één druk op de knop. Dit alles-in-één programma integreert al je systemen en leveranciers, waardoor je volledig overzicht en controle hebt over lopende offertes tot facturen.

De gebruiksvriendelijke software is toegankelijk voor alle medewerkers, waardoor je meer tijd en focus hebt voor klantinteracties en verkoop. Ontdek met LogicTrade een gestroomlijnde en effectieve werkwijze voor jullie woonwinkel.

 

99
%

Minder fouten

100
%

Papierloos

20
min

Tijdsbesparing per order

15
%

Meer marge

Praxis-1 Boer Staphorst Bouwhof Budget home store De Bommel Dutch Sofa Company-1 Feelings-1 Groter in Wonen-1 Harvink-1 Hay Amsterdam Huitema IJtsma Livingworld Interring Kok Wooncentrum Lippe Wonen Montel Room108 Seine Wonen Slaaphof Trendhopper Vesta Meubelen Vinke Beilen Vos Interieur Wagenmans Wonen

 

Trendhopper Tilburg optimaliseert met LogicTrade. Sinds de opening in september 2023 maakt Trendhopper’s nieuwste vestiging in Tilburg met succes gebruik van de software van LogicTrade. Marco de Rooij deelt zijn ervaring waarin hij de aanzienlijke verbetering in het werkproces en de klantenservice benadrukt, dankzij de oplossing van LogicTrade.

Lees meer

Trendhopper Tilburg

Marco de Rooij | Storemanager

 

Haverkort Interieurs in Steenwijksmoer biedt complete interieuroplossingen op 10.000 m2. Door het slimme gebruik van LogicTrade-software is hun verkoopproces vereenvoudigd en gemoderniseerd, met efficiëntere logistieke communicatie. Ontdek hier hoe LogicTrade het succes van Haverkort heeft bevorderd. 

Lees meer

Haverkort Interieurs

Kay Haverkort | Eigenaar

 

Ontdek hoe Ardesch Living & Soul uit Dalfsen met LogicTrade-software een innovatieve stap heeft gezet in stoffering en interieuradvies. Eva Visscher, Sales verantwoordelijke, deelt het succesverhaal van versnelde orderverwerking en verbeterde efficiëntie.

 

Lees meer

Ardesch Living & Soul

Eva Visscher | Sales verantwoordelijke

 

Ontdek het succesverhaal van Schuiling Wonen en Slapen. Als mede-eigenaar benadrukt Pieter Laan, na 23 jaar betrokkenheid, de keuze voor LogicTrade. Het systeem biedt niet alleen helderheid in orderverwerking en een geautomatiseerd voorraadbeheer, maar heeft het bedrijf ook volledig ontzorgd. Pieter deelt graag hoe LogicTrade zorgt voor snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie in hun dagelijkse werkzaamheden.

Lees meer

Schuiling Wonen en Slapen

Pieter Laan | Mede-eigenaar

 

Zonwering Put uit Heerde koos slim voor LogicTrade als automatiseringpartner, waardoor ze niet alleen hun interne processen hebben verbeterd maar ook de groei van hun bedrijf hebben bevorderd. Benieuwd hoe LogicTrade Zonwering Put verder heeft geholpen met de groei van het bedrijf?

Lees meer

Zonwering Put

Monique Put | Eigenaar

Demo aanvragen

Benieuwd naar wat LogicTrade voor jou kan betekenen? Vraag hier een demo aan bij een van onze collega’s. Ze nemen je mee in het verhaal van LogicTrade en adviseren welk pakket het beste aansluit bij jouw organisatie.

contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een van onze collega’s zo snel mogelijk contact met je op.