Optimaliseer jouw winkel met LogicTrade

Bespaar tijd, word papierloos, verminder fouten en verbeter marges met LogicTrade!

We hebben slecht overzicht in onze orders en resultaten.
Onze verschillende software systemen kosten onnodig veel extra tijd.
We moeten meerdere keren dezelfde gegevens invoeren voor één order.
We houden iedere klant handmatig op de hoogte over de status van de bestelling.
We maken onnodige fouten in offertes, omdat deze niet overeenkomen met de data van de leveranciers.
De administratie is een uitdaging met al het papierwerk.
Krijg helder inzicht in al je orders en resultaten.
Bespaar kostbare tijd door onze geïntegreerde software.
Voer gegevens slechts één keer in voor elke order
Houd al je klanten automatisch op de hoogte van hun bestellingen
Elimineer fouten in offertes dankzij nauwkeurige leveranciersdata
Vereenvoudig je administratie en verminder papierwerk
Mockup2-2

Onze oplossing

Wil je meer tijd besteden aan je klanten en minder aan administratieve taken? LogicTrade is jouw partner in het optimaliseren van de efficiëntie van jouw woonwinkel. Met onze software vereenvoudig je tijdrovende taken met slechts één klik, waardoor je meer tijd hebt voor waar het echt om draait: je klanten.

  • Werk papierloos: Bespaar tijd en minimaliseer fouten door volledig papierloos te werken.
  • Bespaar tijd: Automatiseer taken en win kostbare tijd voor persoonlijke klantinteracties en het laten groeien van je business.
  • Verminder fouten: Voorkom frustratie met foutloze offertes, orders en facturen, wat leidt tot tevreden klanten en een soepel proces.
  • Verhoog jouw winst: Door efficiënter te werken en kosten te verlagen, verbeter je jouw winstmarges en stimuleer je de groei van je woonwinkel.
99
%

Minder fouten

100
%

Papierloos

20
min

Tijdsbesparing per order

15
%

Meer marge

Hoe kun jij tijd en geld besparen?

Download onze whitepaper

De waan van de dag is vaak leidend hoe we ons werk doen. Even stilstaan en kritisch kijken naar hoe we dit werk doen en waar ruimte ligt voor verbetering is daarom des te belangrijker.

Nieuwsgierig hoe jij efficiënter kunt werken? Download dan nu onze whitepaper.

Download onze whitepaper

Meerdere winkels hebben LogicTrade in gebruik genomen

wat heeft bijgedragen aan hogere conversiepercentages en verkoopresultaten.

 

Trendhopper Tilburg optimaliseert met LogicTrade. Sinds de opening in september 2023 maakt Trendhopper’s nieuwste vestiging in Tilburg met succes gebruik van de software van LogicTrade. Marco de Rooij deelt zijn ervaring waarin hij de aanzienlijke verbetering in het werkproces en de klantenservice benadrukt, dankzij de oplossing van LogicTrade.

Lees meer

Trendhopper Tilburg

Marco de Rooij | Storemanager

 

Haverkort Interieurs in Steenwijksmoer biedt complete interieuroplossingen op 10.000 m2. Door het slimme gebruik van LogicTrade-software is hun verkoopproces vereenvoudigd en gemoderniseerd, met efficiëntere logistieke communicatie. Ontdek hier hoe LogicTrade het succes van Haverkort heeft bevorderd. 

Lees meer

Haverkort Interieurs

Kay Haverkort | Eigenaar

 

Ontdek hoe Ardesch Living & Soul uit Dalfsen met LogicTrade-software een innovatieve stap heeft gezet in stoffering en interieuradvies. Eva Visscher, Sales verantwoordelijke, deelt het succesverhaal van versnelde orderverwerking en verbeterde efficiëntie.

 

Lees meer

Ardesch Living & Soul

Eva Visscher | Sales verantwoordelijke

 

Ontdek het succesverhaal van Schuiling Wonen en Slapen. Als mede-eigenaar benadrukt Pieter Laan, na 23 jaar betrokkenheid, de keuze voor LogicTrade. Het systeem biedt niet alleen helderheid in orderverwerking en een geautomatiseerd voorraadbeheer, maar heeft het bedrijf ook volledig ontzorgd. Pieter deelt graag hoe LogicTrade zorgt voor snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie in hun dagelijkse werkzaamheden.

Lees meer

Schuiling Wonen en Slapen

Pieter Laan | Mede-eigenaar

 

Zonwering Put uit Heerde koos slim voor LogicTrade als automatiseringpartner, waardoor ze niet alleen hun interne processen hebben verbeterd maar ook de groei van hun bedrijf hebben bevorderd. Benieuwd hoe LogicTrade Zonwering Put verder heeft geholpen met de groei van het bedrijf?

Lees meer

Zonwering Put

Monique Put | Eigenaar

Praxis-1 Boer Staphorst Bouwhof Budget home store De Bommel Dutch Sofa Company-1 Feelings-1 Groter in Wonen-1 Harvink-1 Hay Amsterdam Huitema IJtsma Livingworld Interring Kok Wooncentrum Lippe Wonen Montel Room108 Seine Wonen Slaaphof Trendhopper Vesta Meubelen Vinke Beilen Vos Interieur Wagenmans Wonen

Demo aanvragen

Benieuwd naar wat LogicTrade voor jou kan betekenen? Vraag hier een demo aan bij een van onze collega’s. Ze nemen je mee in het verhaal van LogicTrade en adviseren welk pakket het beste aansluit bij jouw organisatie.

contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een van onze collega’s zo snel mogelijk contact met je op.