Over LogicTrade

 

Ons verhaal

LogicTrade biedt dé oplossing om de efficiëntie van de woonwinkels te optimaliseren. Met een eenvoudige druk op de knop vereenvoudigt LogicTrade tijdrovende administratieve taken aanzienlijk. Dit alles-in-één programma integreert al je systemen en leveranciers, waardoor je volledig overzicht en controle hebt over lopende offertes tot facturen. De gebruiksvriendelijke software is toegankelijk voor alle medewerkers, waardoor je meer tijd en focus hebt voor klantinteracties en verkoop. Ontdek met LogicTrade een gestroomlijnde en effectieve werkwijze voor de woonwinkels.

Missie

LogicTrade heeft als ambitie om de woonwinkels te vernieuwen door slim te automatiseren. Dat doen wij met onze software oplossingen. Onze software is vernieuwend, gebruiksvriendelijk en automatiseert jouw bedrijfsvoering. Hierdoor kunnen onze klanten nog efficiënter werken. Onze mensen hebben jarenlange specifieke woonbranche kennis en helpen jou met deze kennis slim te automatiseren. Elke dag kijken wij hoe we het nog beter, leuker en slimmer voor jou kunnen maken! 

Visie

Wij bieden dé beste software oplossing voor de woonwinkels, waardoor onze klanten zo efficiënt mogelijk kunnen werken.

 

Standaard de juiste oplossing

Wij bieden altijd het juiste pakket voor jouw organisatie. Door ons continu te verbeteren hebben wij de beste standaard, waarbij een systeem samenwerkt met al jouw leveranciers.

Efficiëntie

Door volledig te automatiseren ben je minder tijd kwijt aan administratieve taken en ontstaat er een vermindering van de foutmarge. Hierdoor heb jij meer tijd voor jouw klant.

Branche specialist

Al 15 jaar zijn wij dé software specialist voor de meubel,- slaap en woningtextiel branche. Onze diepgaande kennis stelt ons in staat om jouw bedrijfsprocessen te begrijpen en deze te automatiseren.

contact 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een van onze collega’s zo snel mogelijk contact met je op.