Schuiling wonen en slapen x LogicTrade

 

 

schuiling-17

LogicTrade biedt Schuiling
Wonen en slapen rust op de werkvloer 

Schuiling Wonen en Slapen, een familiebedrijf dat hoogwaardige woning- en slaapoplossingen biedt, begon in 1950 in Peize. In de loop der jaren hebben ze zich uitgebreid naar Leek en Zuid Horn. Als mede-eigenaar is Pieter Laan al 23 jaar een essentieel onderdeel van dit bedrijf, hij deelt graag waarom ze hebben gekozen voor het gebruik van LogicTrade.

Waarom kiezen ze voor LogicTrade? Schuiling Wonen en Slapen wilde meer overzicht en LogicTrade bracht de oplossing. Het systeem biedt niet alleen duidelijkheid in orderverwerking, maar ook snelheid, nauwkeurigheid en een gestroomlijnde voorraadbeheersing. Dank zij LogicTrade kunnen ze niet alleen hun orders nauwkeurig volgen, maar ze hebben ook een geautomatiseerd voorraadbeheer. Van Luxaflex tot hoeslakens, het systeem doet het werk. De stoffeerders van de meubelzaak plannen moeiteloos hun dag met de handige planningsmodule, waardoor we niet alleen tijd, maar ook papier besparen. De medewerkers van Schuiling ervaren LogicTrade als een positieve toevoeging. Alle klantorders zijn eenvoudig in te zien, wat ritjes naar het magazijn overbodig maakt.

Het klantcontact verloopt soepel, dankzij een efficiënt online systeem en directe telefonische ondersteuning. LogicTrade heeft de zaak volgens Pieter niet alleen tijd bespaard, maar heeft het bedrijf volledig ontzorgd. Het biedt snelheid en rust op de werkvloer, waardoor ze meer aandacht kunnen besteden aan wat er echt toe doet, de tevredenheid van de klant. Als mede-eigenaar beveelt Pieter LogicTrade zonder aarzeling aan andere bedrijven aan. Het brengt rust, duidelijkheid, en efficiëntie voor zowel eigenaar als personeel.

Ervaar zelf de
efficiëntie van LogicTrade

 

Vraag nu een demo aan