Zonwering Put x LogicTrade

V24

Hoe zonwering Put groeide
door het gebruik van LogicTrade

Bij Zonwering Put uit Heerde begrijpen ze dat service en efficiëntie essentieel zijn in hun vak. Daarom hebben ze, na jaren groei, gekozen voor LogicTrade als automatisering partner. Monique Put vertelt dat ze sinds ze met LogicTrade samenwerken een aanzienlijke verbetering ervaren die niet alleen hun interne processen hebben gestroomlijnd, maar ook hebben bijgedragen aan de groei van het bedrijf.

LogicTrade biedt niet alleen geautomatiseerde oplossingen, maar ook een naadloze integratie van offertes, orders en facturatie. Voorheen was Zonwering Put veel tijd kwijt aan handmatige bonnen en dubbele invoer. Nu maakt LogicTrade het mogelijk om met één gemaakte offerte meerdere stappen in het proces te doorlopen. Dit heeft niet alleen de werktijd aanzienlijk verminderd, maar ook de kans op fouten geminimaliseerd.

De zaak uit Heerde staat bekend om zijn klantgerichtheid en persoonlijk benadering. Met LogicTrade kunnen ze deze service naar een hoger niveau tillen. Korte lijnen en direct contact met het supportteam zorgen ervoor dat eventuele vragen snel en efficiënt worden opgelost. Dit heeft niet alleen het team, maar ook de klanten van Zonwering Put tevreden gesteld.

Door de tijdbesparing die LogicTrade Zonwering Put biedt hebben ze nu de mogelijkheid om te concentreren op verdere groei. Zo vertelt Monique dat ze nu kunnen investeren in het verbeteren van de website om een nog betere ervaring aan hun klanten te bieden.

Kortom, LogicTrade is niet alleen de automatiseringspartner, maar het is de sleutel tot een geoptimaliseerde, servicegerichte en groeiende toekomst voor Zonwering Put.

Ervaar zelf de
efficiëntie van LogicTrade

 

Vraag nu een demo aan